Nudimo vam celovite logistične storitve prevoze tovora v mednarodnem cestnem prometu.

Iščete prevoz tovora?

TRANSPORT IN LOGISTIKA

Storitve mednarodnega transporta opravljamo že od leta 1999 na področju Evrope in Balkana. Vozni park sestavljajo tovorna vozila Volvo in Mercedes Benz ter priklopna vozila in oprema Schwarzmüller in Schmitz. Za potrebe hitrih intervencij in dostav na področju Slovenije je na voljo še kombinirano vozilo Mercedes Benz Sprinter.

Vsa vozila so EURO tehnično brezhibna, redno vzdrževana na pooblaščenih servisih in odlično opremljena za mednarodni transport. Največja nosilnost vozil je 23-24 ton s skupno prostornino od 90 – 120 m3.

V skladu s CMR konvencijo in zahtevami je vsak tovor na tovornem vozilu zavarovan v višini 100.000 EUR.

Tovorna vozila upravljajo profesionalni vozniki z dolgoletnimi izkušnjami v domačem in mednarodnem prometu z zelo dobrim poznavanjem predpisov, zakonov in postopkov na širšem področju Evrope, še posebej Balkana, kjer opravimo zelo veliko prevozov.

Vodilo podjetja je kvalitetna storitev od naklada do razklada, v čimkrajšem času, brez poškodb in izgube blaga, v obojestransko zadovoljstvo in v skladu z zakoni in predpisi, ki veljajo za avtoprevoznike.

Svoje povpraševanje nam lahko oddate preko elektronskega naslova [email protected], nas pokličite na telefonsko številko 03 703 67 70 ali ga oddate preko kontaktnega obrazca.

Zagotavljamo vam, da bodo pošiljke prispele hitro, varno in zanesljivo.
TOP