Indoor golf center Celje obsega igralne površine namenjene učenju, vadbi in igri golfa v vseh vremenskih razmerah tudi takrat,
ko igra v naravi ni mogoča.

Želite rezervirati simulator?

INDOOR GOLF CENTER CELJE

V Indoor golf centru Celje, lahko ljubitelji igre golfa tudi v zimskem času ali v slabem vremenu, ko igra na zelenicah ni mogoča, vadite ali odigrate izbrano golf igrišče. Na voljo je pet simulatorjev za igro ali vadbo, zelenica za pating in čiping ter posebnost centra – bunker. V sklopu centra je na voljo tudi Pro shop trgovina z oblačili in opremo ter servis. Za sprostitev je možnost najema profesionalnega maserja. Za zaključek vsega pa vas vabimo tudi v naš lokal, kjer boste lahko uživali v prijetnem sproščenem vzdušju ter izbrani pijači in prigrizkih.

PONUDBA

BRAVO SIMULATOR

Simulator BRAVO nudi virtualno igro golfa na 90 svetovno znanih igriščih. Če želite odigrati devet ali osemnajst lukenj na izbranem igrišču, opravite rezervacijo na spodnjem delu strani.

BUNKER, EDINI V SLOVENIJI

Udarec iz bunkerja je eden težjih, zato je vadba tega še posebej pomembna. Bunker vam omogoča edinstveno priložnost, ki je ne doživite daleč naokoli.

SIMULATOR SKY TRACK

Simulator SKY TRACK je namenjen predvsem vadbi udarcev s prikazom vseh možnih informacij, od hitrosti žogice in palice do vseh ostalih podrobnih podatkov.

PATING IN ČIPING

Za vadbo kratke igre vam je na razpolago zelenica z devetimi luknjami za patanje in možnostjo čipanja.

STORITVE

GALERIJA

KAJ MORATE STORITI

Rezervirajte

Pravočasno si rezervirajte igralno površino.

Se pripeljite

Igralna površina in pripomočki že čakajo na vas.

Igrajte in uživajte

Igranje golfa naj se prične.
TOP