Transport

Storitve mednarodnega transporta opravljamo že od leta 1999 na področju Evrope in Balkana. Vozni park sestavljajo tovorna vozila Volvo ter priklopna vozila in oprema Schwarzmüller in Schmitz. Za potrebe hitrih intervencij in dostav na področju Slovenije sta v sklopu skladiščnega objekta na voljo še kombinirano vozilo.
Vsa vozila so EURO tehnično brezhibna, redno vzdrževana na pooblaščenih servisih in odlično opremljena za mednarodni transport. Največja nosilnost vozil je 23-24 ton  s skupno prostornino od 90 – 120 m3.

V skladu s CMR konvencijo in zahtevami je vsak tovor na tovornem vozilu zavarovan v višini 100.000 EUR.

Tovorna vozila upravljajo profesionalni vozniki z dolgoletnimi izkušnjami v domačem in mednarodnem prometu z zelo dobrim poznavanjem predpisov, zakonov in postopkov na širšem področju Evrope, še posebej Balkana, kjer opravimo zelo veliko prevozov.

Vodilo podjetja je kvalitetna storitev od naklada do razklada, v čimkrajšem času, brez poškodb in izgube blaga, v obojestransko zadovoljstvo in v skladu z zakoni in predpisi, ki veljajo za avtoprevoznike.

Digama d.o.o., Kersnikova ulica 17, 3000 Celje, Slovenija, EU | Tel.: 03 703 67 70 | Fax: 03 703 67 75 | E-mail: [email protected] | Izvedba Marcelino